Onze medewerkers

GeWOON Makelaars

Frank Croonen
Frank Croonen
Makelaar zijn

Makelaar is één van de leukste beroepen die er zijn. Je komt overal bij de mensen thuis en ziet hoe ze wonen en leven. Dat blijft voor mij al meer dan 30 jaar boeiend en leuk om te zien.
Plezier hebben in mijn vak is in essentie er voor zorgen dat we het doel realiseren dat we van te voren samen hebben besproken. Dit betekent dat je vooral goed moet luisteren, dicht bij jezelf moet blijven en waar maken wat je zegt. Alle details en mogelijkheden keer op keer weer opnieuw bekijken om er zeker van te zijn dat niets is blijven liggen. Er voor zorgen dat je alle mogelijkheden kent van de laatste regelgeving. Soms zijn er van die momenten dat je als koper of verkoper met vragen zit. Dat is vaak 's avonds of in het weekend. En je wil eigenlijk meteen antwoord. Geen punt, ik ben er.
Nick Croonen
Nick Croonen
Nick is "de zoon van". Uiteraard. Na ruim 10 jaar horeca ervaring in de Bossche binnenstad heeft Nick een switch gemaakt. Makelaar? Nee. Automatisering. Daar is hij goed in. En hij helpt Croonen Senior bij het op orde houden van een en ander. Zoals deze website. Daarom mag hij er bij staan.