Verkoop

Wanneer mensen hun huis willen verkopen, verzorgt GeWOON Makelaars alle voorkomende werkzaamheden in de ruimste zin. Waardebepaling, brochures maken, informatie verstrekken aan potentiële kopers en het nabellen van potentiële kopers. GeWOON Makelaars begeleidt het complete proces tot en met het moment dat de opdrachtgever bij de notaris zit voor de overdracht van de woning.
 

Onderscheidend in de werkwijze van GeWOON Makelaars is het klantcontact. Ik ben en blijf continu in gesprek met de opdrachtgever om de status van de verkoop te bespreken. Wat is er gebeurd? Hebben mensen informatie opgevraagd? Is er belangstelling getoond? Als dat niet het geval is, bepalen we samen de strategie hoe verder te gaan.
 

Ik kan je veel vertellen over mijn dienstverlening, over mijn kennis van de markt, over mijn succesfactoren. Maar een geslaagde verkoop begint vooral met de ‘klik’ tussen jou en mij. Elkaar vertrouwen, de belangen en rollen erkennen, de grenzen bepalen en goede voortdurende communicatie over de ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw huis.

Laat je positief verrassen en maak nader kennis met Frank Croonen, bij GeWOON Makelaars verantwoordelijk voor de verkoop. Natuurlijk vrijblijvend en op een tijdstip dat jou het beste schikt.

Aan een oriënterend gesprek zijn geen kosten verbonden en het is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel Frank: 06 - 46 08 74 84 | 073 - 64 221 63 of mail naar: info@gewoonmakelaars.nl

GeWOON Makelaars: optimale verkoop met klik als uitgangspunt.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring