Aankoop

Waarom zou je een aankoopmakelaar inschakelen wanneer je een woning in het vizier hebt? Weet je wat de reële waarde van het door jou gevonden huis is? GeWOON Makelaars zorgt als aankoopmakelaar voor de juiste begeleiding en realiseert de optimale transactie.
 

Gemiddeld koop je twee à drie keer in je leven een huis. De verkopende makelaar peilt de emotie bij de potentiële koper op het moment dat hij of zij door de woning loopt. Wanneer de verkopende makelaar voelt dat het ‘klikt met het huis’ betaal jij de prijs die de verkoopmakelaar voor ogen heeft. De emotie zegt immers ‘Ik wil dat huis hebben’. Door GeWOON Makelaars in te schakelen, wordt die emotie weggenomen en krijg je een objectieve beoordeling over de objectieve waarde van de woning. Ik weet wat er in de nabije omgeving speelt, ik ben bekend met de vragen uit de markt en ik weet voor welke prijzen andere woningen in de buurt in de markt zijn gezet en uiteindelijk zijn verkocht.

Bij een huis moet je een goed gevoel hebben. Maar wie zich bij de keuze teveel laat leiden door gevoelens en emotie verliest de realiteit uit het oog. Die realiteit wordt bepaald door factoren als vraagprijs, aanvaardingstermijn, ligging, onderhoud, juridische zaken (erfdienstbaarheden en andere lasten) en marktwaarde van het begeerde huis. Beslissingen moet weloverwogen worden genomen, goed begeleid en met verstand. Deskundig en persoonlijk advies zijn onmisbaar om de realiteit op waarde te schatten. Hulp nodig? Vul het contactformulier in en ik neem contact op.
 

Frank Croonen houdt zich bij GeWOON Makelaars al meer dan tien jaar bezig met de aankoopmakelaardij. Ik verzorg de vakkundige taxatie van de woning en ben gesprekspartner tijdens de onderhandelingen. Centraal in het proces staat dat ik als aankoopmakelaar de emotie van de kopende partij uit het hele proces haal en onderhandelingen op het scherpst van de snede kan voeren.

Bel Frank: 06 - 46 08 74 84 | 073 - 64 221 63 of mail naar: info@gewoonmakelaars.nl

GeWOON Makelaars: de juiste aankoop door reële schakeling.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring